piranha

i vörå!
skall lägg mig i sängen och äta lite babymat och kolla på en bra film. Sen imorgon får man hoppas att min talang är på topp så att man kan alla svar i provet utan att ha läst något alls nästan, usch det kommer inte att gå nå bra :/


fly on the wings of love

The social network igår var inte så bra som jag hade förväntat mej, den var lite konstig. Men det gick att se på den iallafall och det var bättre att vara på bio än att sitta ensam hemma och inte göra nånting.


Idag blir det vörå på kvällen, och före det skall det läsas på prov, packas, äta ur god tonnfisks sallad och se på Americas best dance crew! Det är ett måste (:

movie time igen

Chill lördag har det varit idag, har inte gjort så mycket men umgåtts med min Smedman och snart blir det bio(the social network) med Back&Backlund! Hoppas den är lika okej som trailern.

(webcammen min suger men hinner inte med nå andra bilder just nu)


perjantai

innebandy idag då, gick helt okej fö gick vidare, inte så mycket att klaga på. Sports match har man hunnit med också idag och usch vad dom spelade dåligt. Idol & Cirkus möller är också avklarat för ikväll (hoppas Olle går vidare, som han nog kommer att göra för han är bara för grym). Kan bara säga att fredagen är den bästa dagen i veckan som finns!

party all night long, eller hur var det?

Känns som helg, för att imorgon har man ingen skoldag utan far till botniahallen och lirar lite innebandy och förhoppningsvis tar sig vidare i skolinnebandy, annars är jag sur! NU HINNER JAG INTE SITTA PÅ DATORN UTAN NU SKALL DET PJASAS HÄR! PUSSHEJ


fick vår collegedräkt!

skaka rumpa

ONSDAG! fick ut matteprovet idag, och jag fick godkänt, gud vad skönt! första godkända provet i gymnasie för mej på första försöket.(inte är jag ju dålig i skolan?!) Annat som har hänt idag är inte så mycket, har försökt läsa på hälsolära som vi har imorgon men det har inte gått nå bra alls. Har gjort allt annat än läst kan jag säga. Men inte kan man ta det så hårt, kul som fan har vi haft!
arabsöta

vi är normala, absolut!

skall städa färdigt nu så inte det blir nå klagas om att mitt rum är stökigt då det är städgranskning imorgon. Efter det blir det godnatt och nya tag imorgon (:

ARAB

De e int så bra att lämna upp dörren till sitt rum på internate fö vissa snälla gulliga elever
kan gå i i rummet och vända upp o ner på allting medan jag själv leker arab o fösöker
läsa på prov!

you'll never walk alone

måsta bara ladda upp en bild till!

Mitt häfte är snyggast

LIVERPOOL!


puss och kram

matteprov : check
innebandy träning : check
läxorna : check
städning : check
chillning : håller på!

mina favorit brillor gick sönder igår tackvare Karoliina

Ainoglass och bonaqua till en film, mysit!

Kan säga er att efter jag har kommit hit till vörå så har jag blivit en filmnörd, kollar varje kväll nästan på en ny film före man går och sover! Inte nå fel på det men...
Imorgon morgonträning vid gymme och sen vanlig skola resten av dagen, påkvällen blir det hälsoläraboken som man kommer att bli bästavän med!

glad_tjej_94

gud vilken dag, helst crazy, om man skall vara riktigt ärlig. Det går som inte att vara sur eller arg då man hänger med Karoliina & Jenny, och annat folk här vid internate. Går ju som inte. Som idag, går inte att förklara med ord vad vi håller på med men skratta får man.

mongo & mongo

 

Nu blir det filmtime, och det blir kick-ass bara föratt Smedman tyckt att jag måst kolla på den! Hoppas man inte blir missnöjd med den, för skulle ha många andra filmer jag skulle vilja se.

Imorgon har jeste den bäste matematiksprov, och det kommer att gå helt jättebra! Sen måst man skippa morgonträningen också föratt man måst vara på engelska och inte komma försent på finskatimmen. Efter skolan slipper man och lira lite innebandy som tur så man får göra något kul imorgon.

 


dancedancedance

idag är det ABDC som gäller, först marathon på tv och sen börjar nya säsongen (: FYFAN om man inte har väntat på det! alltså inget bloggas för mej...

http://www.youtube.com/watch?v=8eiEjUOVkuw kolla in!



i like

höstlovet börjar ta slut snart, har gått snabbare än vad jag hade tänkt mig från början, men det är inget att klaga på. Har hunnit med en del, inte så mycket men något iallafall! Lugn och skönt har jag haft det, hösten är helt okej ändå!?
Imorgon skall man väl bara vara hemma före man dra iväg till vörå igen. Skolveckan kommer att innehålla: matte-och hälsolära prov, läxor, träning? och annat som man hinner med i vackra vörå. Hoppas veckan går snabbt så får man kom hem igen. (: Nu tar jag iallafall natten så jag inte sover bort hela dan imorgon. '



i made it




 

Blev bilder iställer för text idag men som ni ser har det varit bulla som stått på schemat! Ikväll blir det väl att kolla på idol och ta det lungt. FREDAGS MYS!


Thinking about us, what we gonna be?

gud att man är effektiv här på bloggen, menmen, har bättre saker att göra också än att sitta på datorn hela dagen lång som jag gör allt för ofta!
Idag har man nu inte gjort så mycket, kommit hem från sundom, städa hos fammo och fått 20e för det. På kvällen var man ut och åt med mamma&pappa, var länge sen sist bara vi tre var ute och gjorde det. Gott var det iallafall. Nu skall jag väl sitta och mysa framför datorn en stund och sen blir det väl att säga godnatt åt alla och börja leta sig till sängs. Skall vara pigg och aktiv imorgon, för skall ut med hundarna på en lång länk som man inte har gjort på ur läng! Hoppas på bra väder så orkar man vara ute längre!


today is a good day

Fick inte sova nå längre än till 10 för mamma väckte mej, men sen fo hon själv och städa till fammo fast jag skulle med. Helt i onödan vakna man så här tidigt då, får väl börja städa här hemma nu så inte hon blir allt för arg då hon kommer hem.
Ikväll SPORT - LEKI


(chill dag i turkiet, påfyllning till mitt glas var alltid efter 10min)

höstlov

HÖSTLOV! skall ta och städa internats rummet nu före mamma kommer efter mej och sedan blir det 5långa dagar hemma i härliga vasa. Otroligt skönt. +att psykologi prove gick helt okej idag, bättre än vad jag hade tänkt mej.
Efter man kommit hem så blir de vifk möte med "damerna" , får se vad vi kommer fram till. Men nu -> städa!


bild på klassen min där på höger! fina är vi, allafall pojkarna som måsta sitt sådär bögit.

chill

GONATT! imorgon höstlov, skönt!

fuck it

sådär ser jag ut just nu, håller på att bli helt galen, psykologi är inte mitt bästa ämne, inte för att nått ämne i skolan är det men iallafall! vill bara ha höstlov NU och ta he lungt i 5dagar! Skall lyssna lite på musik och dricka lite cocacola så kanske man orkar läsa lite ännu ikväll.blää


just a dream

JAG HATAR SKOLAN! usch, har så mycket som ska göras och läsas, har prov på tisdag som jag måst få godkänt i annars får jag gå om kursen, det orkar jag inte med! plus att vi har en massa läxor och förhör som skall va gjorda före höstlovet som börjar på onsdag! Vill bara gå och lägga mej och vakna om några år då allt är över.
Nu gonatt, annars orkar jag inte med något, inte för att jag kommer att orka med något fast jag skulle gå och sov redan 9 men iallafall. Gonatt!


gamla goda tider

söndag idag då, far alltid lika långsamt och trögt. Därför bestämmde jag och mamma att vi skulle fara och kolla på danstävlingar till variska! Har ju själv dansat förr så man fick nog känslan att sätta på högklackarna och fara och dansa. Ibland funderar jag nog att varför sluta jag? Jag som var så bra på det... nå kanske man får nångång i framtiden lite inspiration att börja igen, vem vet (: Efter det så har jag bara varit ensam hemma pga att pappa for på match, mamma till gymme och bror min drog iväg till stockholm för att lira lite fotboll, hoppas he går bra för honom där! Så en vecka utan honom betyder en vecka lugn och ro här hemma.
Om några timmar drar jag iväg till vörå igen, som tur behöver man bara vara där i 3dagar nu och sen på torsdaf får man höstlov, mysigt.


jag och mamma


nå random par som jag fota lite! Grymma var dom och vann förstås också.

man tackar aldrig nej till "gratis" mat

rubriken säger nästan allt. Igår var jag då och åt till hotell kantarellis med VIFKs damer, god mat med gott sällskap. Att sakna alla kommer man nog att göra, lite iallafall (; nämen det har varit ett bra lag med lite bättre och lite sämre dagar! Tack för det.
Idag blir det sports match som planerat, fast jag nu inte är direkt frisk ännu men. Blir att klä på sej allt man äger nästan så man inte fryser nå och blir ännu sjukare, för jag orkar inte vara sjuk nåmera! Skall väl börja la mej klar så inte C behöver vänta på mej som alltid.

sen sådär annars bara så ...


... lillgubben på bilderna kommer hit idag! Han är bara för söt.


varför finns vintern...

då var det helg, eller för mej var det redan igår men iallafall. Sköönt! FÅr se vad jag hittar på idag då man inte är i skolan, blir väl att sitta på datorn och se om de finns nå folk som man kan ha skoj med, men tror inte att de finns så många just nu, kanske K kommer hit en sväng om han hinner. Men först skall jag klä på mej och äta en ordentlig frukost, nu då man för en gångs skull har tid med sådant. Kanske ni får en bild på min hälsosamma frukost nångång under dagens lopp.

morgonmusik
http://www.youtube.com/watch?v=Q1EOGzzLy8U&feature=channel

bilder är bara för att jag ser snö då jag ser ut genom fönstre och det är inte alls nå bra! usch
Men hunden på bilden är allt annat än usch, adhd hunden Niko, bilden är från förra året då det var kallt som bara den, och nu har de lovat ännu kallar. Kommer att dö under vintern det här året!

myysit

Sitter hemma på soffan och myser med mina söta hundar, saknar dom alltid då man är i vörå!
Skall snart börja se på film men först skall jag göra nå mat åt mej, har inte ätit något under dagen. Hoppas man får i sej något iallafall så man inte behöver gå hungrig hela dagen.


home sweet home

äntligen hemma, eller hemma i vörå!
träningsläger gick nu som he gick, kuna vara med på 2träningar så höll inte knäna nåmer och sen blev man sjuk igår så nu har man feber och är helt täppt i näsan, men kul hade vi iallafall på fritiden och annars! Gud om inte vi skratta, har nog bra magmuskler nu efter 3dar av skratt! Orkar inte börja skriva upp allt vi hann med och gjorde men en sak kan jag säga att vintern suger. He kom ju snö där och jag had med mej min fotbollssandaler bara, så kul att gå med dom där i snön. Usch vill ha värme och sol!
Hade heller inte med kamera dit så har inga bilder därifrån bara denhär underbara söta bilden på camo som hon tog då vi hade volleyboll! Hon älskar egopics.



Men nu skall jag lägga mej i sängen och börja se på film, hoppas på att jag blir friskare tills imorgon så man orkar göra nå vettigt och inte ligga i sängen bara.


stressigt

usch vad man har stressigt! Hann inte blogga nå under helgen föratt hade så mycket att göra, och hinner inte nu heller för att håller på att packa tills imorgon då alla vi idrottare från skolan skall på träningsläger till Piispala. Kommer att vara där 3dagar så då blir det inte nå bloggas eller nå dator för min del! Dagarna där kommer att bestå av träning, mat, träning, skola, mat, träning, lite fritid, sova ... och samma sak nästa dag ungefär!
Men nu skall jag packa he sista innan jag får börja sova, kommer att vara jätte pigg imorgon då man inte har hunnit sova nå läng på helgen heller, så får se hur det blir nu. Får hoppas att jag orkar och att knäna håller lägret.
Gonatt och ha det bra!

njuter av livet mitt

sitter här hemma i Vasa datorn och tar det lugnt, kom hit idag föratt jag had tid till läkaren pga mina knän, och nu kom vi fram till det att om cirka en månad blir jag opererad, skönt men det känns jobbigt.
Skall snart ta min väska och fara tillbaka till vörå, suck!




Orka inte skriva något igår men kan berätta nu att vi var och bowlade, och det var urkul. Vi var ungefär 15st som joinade den kvällen. Själv kan jag säga att jag är ur dålig bowling och det såg man, man skall ju kasta klotet framåt och inte bakåt som jag. skall nog hålla mej till fotbollen än att börja bowla. Efter det hände det inte mycket, jag och karro chilla nu bara vid internate med folk vid mitt rum och sådant. Vi hitta nu något till göra sen till slut men ingen var vaken mer det blev inte kul!
Tog inga bilder från bowlingen men har nog några bilder sådär annars från igår.


hon är ju bara för mongo! puss på henne (:


hugo, söt som socker


KS

10.45 börjar skolan och jag har finska, engelska, matte och hälsolära! två språkämnen på samma dag är inte alls nå kul, iallafall inte då man har 5sidor till läxa i engelska, + en sida med ord som man skall kunna.
Blev ingen morgonträning för mej idag då knäna håller ingenting så denhär dagen börja inte något bra och kommer inte heller att fortsätta.
Tycker att jag har en jävlit dålig vecka denhär veckan, jag bara klagar på allt och ingenting går som det skall!


trött och sur

rubriken säger allt! skolfotboll, gick skit och fick brons. Behöver inte säga nå annat än det. Vill inte prata om det!!!
Nu ska jag göra englska läxan, läs på orden och läs lite på finska ord som vi har tills imorgon. Orkar inte skriva nåmer idag så gonatt! 




imorgon gäller det!



bara föratt hade lust att sätt upp nå bilder på internat rummet mitt, sir nog inte alls ut sådär nu nåmer då har satt upp tavlor och gardiner men nästan sådär. Kan snart sätt upp nå bättre bilder så man ser hur det påriktigt ser ut. Riktigt mysigt är det, fast jag själv säger he.



Galen men söt tjej är hon på bilden!


lite bilder från idag då man inte hade annat till göra så går man kring i vörå city och fotar som nå turister, roligt var det iallafall.

http://www.youtube.com/watch?v=nudFCzhNE10
låter är ju bara för bra! skall ta och lyssna på den och några andra mysiga låtar före man går och sov!
Imorgon är det skolfotboll i vörå som gäller och vi kommer att spel endå fram till final! hoppas alla har den inställningen imorgon, annars är det synd om flickorna.

monday

Måndagen var då över, äntligen. Jobbigaste måndan hittills, engelska förhör, engelska uppsats, matte uppgifter och sen skrev man 4sidor på geografi! Men som tur har man ingenting idag utan får bara ta de lungt och man behöver inte heller stressa med nå läxor då man inte har skoldag imorgon pga skolfotboll!





klockan 17.30 har vi mat som förhoppningsvis är gott, som alltid!
Kommer mer senare på kvällen sen, kanske nå bilder från turkiet om jag orkar laga upp dem, bara för skojs skull!

nattbloggning!

aargh, varför är jag aldrig trött på kvällarna/nätterna då det är skola nästa dag men sen på helgerna är man hur trött som helst?! jobbigt. Som tur har man datorn som räddar allt(iallafall nästan), men sen är det de att man kommer inte på något att göra på datorn då ingen annan aldrig är på datorn samma tid som en själv. Sen då man vaknar nästa dag frågar man av sig själv, varför gick inte jag och ligg då halv11 som jag hade bestämt mig. Nå man får skylla på sig själv då man är en nattuggla. Bra saker med det finns det alltid!

dålig bild på dagens outfit men...



































men om man skulle börja leta sig till sängs nu så man orkar stiga upp till en ny underbar skolvecka. Som tur har man skolfotboll på tisdag så dit far en dag och sen hoppas man på att resten av veckan går snabbare än förra, som den kommer att förhoppningsvis göra då man har fredagen som väntar då det gäller Sport-KooKoo! En bra start på helgen kommer det att bli, hoppas bara på en vinst så blir allt perfekt. Gonatt!

football

skönt att få sova ut ordentligt nångång då man måst varje dag stiga upp 8tiden om inet före de också ibland!

Igår had vi match i Oulu, starta halv9 och var hemma ungefär halv11 tiden på kvällen. Matchen gick nu som den gick, men vi vann iallafall med slut siffrorna 4-1! helt okej det också, det var vår sista match med VIFK damer för denhär säsongen, får se hur det fortsätter nästa säsong om det finns nå lag kvar då! för min del vet jag ännu inte alls var jag skall fortsätt för då jag ska operera båda knäna snart, (hoppas jag, om inte de blir nån ändring på de då inte läkaren min kan bestämma sej till något!) så kommer inte att spela fotboll på typ 10månader. Kommer att bli ett helvete säger jag bara nu redan. Vet inte hur jag kommer att klara de, ännu till och med då man går på idrottsgymnasium så nu får jag inte träna något på skit läng medans alla andra får träna hur mycket de vill! Men måst tänak positivt bara och kämpa på, vet ju att jag kommer att få spel fotboll sen då jag har blivit opererad och då jag kan börja träna upp mina muskler igen.




nu skall jag börja packa mina saker till vörå, sen träffa på fammo&faffa och sen blir det att fara iväg till underbara vörå! Kommer att vara där nu en hel vecka utan att komma hem nå då vår säsong är slut så har inga träningar hemma i Vasa. tråkigt men sant!

RSS 2.0