life goes on


barnvakt och provläsning


Anjulie



upp ner hit dit

TORSTAI!
2 håltimmar nu, och det betyder några avsnitt av bsm och kanske en powernap.
Låter väldigt bra i mina öron

vinter, då skall det vara snö!

Till södern vill jag absolut, men att ha vinter utan snö är inte trevligt, så snön skulle gärna kuna komma snart. Det är faktist ganska så mysigt med snö fast det är kallt som fan...

vill till thailand igen


cuatro


en jävligt bra lördag

rubriken säger allt.
Fotboll hela långa dagen, tortillas som mat, fick se första snön falla ner på marken just för en stund sen...De kan ju nästan inte bli bättre. Nu öppnar jag en somersby och lägger mig ner i soffan för att kolla andra halvleken av Manchester City - Newcastle med pappa!

fredagsmys

'
Borta bra men hemma bäst!
Drar iväg till ishallen snart för att njut av ishockey, länge sen sist, allt för länge!

music is my drug!


toppen

Hur mycket kan en människa sova? Har alltid funderat på de... Steg just upp fast det är torsdag och skoldag, men man börjar 14:20 för att man inte had finska idag påmorgonen. Känns skönt att få sova så här länge på en torsdag.
Och imorgon slutar man halv 12 så man slipper snabbt hem igen, ibland älskar jag bara gymnasie! Nu skall jag se några avsnitt av BMS och klä på mig.

tummen upp för tisdag

försovd mig en timme - check
körde bil för första gången i mitt liv - check
sovit powernap - check
varit på teoritimme - check
sett film - check
gjort läxor - check

kung över djungeln

Tycker om måndagar, för då har jag endast en timme och det är engelska. Så nu sitter jag här och njuter av att vara ledig, och njuter också av att ha rummet för mig själv hela veckan, pga att fotbollsspelarna är på träningsläger i Eerikkilä.

sunnnuntai = isänpäivä ja jääkeikkoa


hockey time with dad


NEYMAR


helt beroende, killen är ju för skön!

111111

Idag har det varit en väldigt bra dag och den fortsätter ännu bättre då jag äntligen får mysa och gosa med hundarna som man inte har sett på två veckor. Idolmys med godis och hårbollarna i famnen så kan inte kvällen sluta bättre.

When I get high, I get high on speed

Torsdag och sitter ensam i rummet, 80tals musiken spelas mer och mer i mina hörlurar och dagen blir så mycket bättre av det. Skall promenera till Erikssons bilskola nu och sedan bara ta de extra lungt ikväll. Blir en helt okej torsdag med andra ord.

good night

sleeping is my drug,
my bed is my dealer
and my alarm clock is the police.

två bra filmer på en dag, toppen


Igår var en bra dag, men två bra filmer. En nerladdad och en på bio med bra sällskap

åttonde i elfte

Två av mina bättre vänner fyller år idag!
Två vänner som jag inte har träffat på hundra år, känns det som.
En av dom är min förra bästa vän, Anniina som jag inte har umgåtts med på flera år, vilket är väldigt synd. Saknar den tiden grymt mycket. Skulle påriktigt måsta ta och börja hålla kontakten bättre men vi har så mycket annat för oss och då vi inte har fotbollen något mer som vi hade gemensamt för några år sen, så är det kanske lite svårare
Och den andra är min barndomsvän typ, inte riktigt men skolkamrat som jag har hängt med sen vi började förskolan då vi var 7år. Att gå från förskolan till 9an i samma klass, utan att ha fått nog av varandra är ganska så bra. Känns tomt nu i gymnasie då man inte har någon man kan slå, knuffas, tjafa eller annars bara ha roligt med som jag had med Petski. Tönten blir 18 idag fast man kanske alltid inte tror de. Skulle måsta hänga mer med honom, bara de skulle finnas mer tid.

ingenting att berätta

Bilskolan startade igång idag och man är taggad.
Tiden kommer att gå snabbt, jag har det på känn, så snart sitter man bakom ratten och bara glider runt, får man hoppas på..

vaasa-vörå

Söndagen har gått snabbt pga att man har städat och försökt göra mamma glad sen då hon kommer hem. Inte är det ofta jag anstränger mig så här hårt för att städa hela huset, känner mig duktig. Hoppas på en fin belöning nästa helg då föräldrarna är hemma. hehe
Imorgon är det måndag och det betyder att jag skall börja bilskolan, får se hur det slutar...jag som vet så mycket om traffiken och bilar. Har ju inte ens haft mopokort eller något sånt. Går nog fint!(hoppas man)
Imorgon börjar ny period också och då är det bara ca. 6 veckor till jullov, längtar

lördags kväll

Så mycket bättre, mys under filt och en godis skål framför mig

paljon onnea

Bästa mamma fyller hela 50 idag, fast inte skulle man tro de, iallafall inte med den farten hon har då hon får släppa loss. Väntar bara att hon kommer hem och då min stora dag kommer, då har hon lovat att fira ordentligt.
Älskar henne och hon betyder faktist mest för mig, fast jag kanske alltid inte märker de. pusspuss

yeah buddy

äntligen slipper man hem, skall njuta av ensamheten med min bror upp till 100%

01:55 and here I am, once again


vill hem

provet kommer att gå åt helvete imorgon, bra tack hej

psykologins underbara värld

Reckless Love, Mötley Crüe och Hardcore Superstar
med bl.a dessa bänds låtar i hörlurarna går prov läsande faktist helt okej.

awesome


RSS 2.0