sista oktober

Efter att ha haft en timme matematik, sitter jag nu som vanligt på internats rumme och har tråkigt. Har två alternativ som jag skulle måsta göra idag, men skulle faktist inte ha lust att börja städa hela rummet eller läsa på engelskaprov! engelska provet är kanske viktigare men skulle måsta få rummet iskick så man kanske inte sku behöv hör på något klagas imorgon på städgranskningen..

fuck monday

Tog extra lång helg förra veckans tisdag redan, då jag inte skulle med till Piispala. Njöt av varje sekund och har väl inte gjort så mycket vettigt under dessa dagar. Har hunnit med lite julstädning, varit på hockey en hel del, sett första snön falla ner på marken, varit ut och firat lite halloween i nyktert tillstånd(utan maskeradkläder, tyvärr), fixat mina naglar och den blåa färgen blev jag helt dödskär i. Annars har jag bara varit mysig tillsammans med killen och familjen min. 
Denhär veckan kommer att bestå av lite träning och engelska prov på torsdag, får se hur det kommer att gå. Nu skall jag iallafall krypa ner under täcket och säga gonatt åt min andra hälft via telefon

Keep partyin' like it's your job

Sista dagen på denna långa helg, imorgon skall jag se om man skall med till Piispala på träningsläger på onsdag eller ej. Annars blir det en helt vanlig skolvecka för mig, och som bäst kanske jag far hem på onsdag istället. Ikväll skall jag sitta i ishallen och se på sports match.

torsdag

Torsdagen har gått snabbt, febern hade sjunkigt till 37.2 och jag har jobbat hårt för att göra mamma glad.
Räfsat hela bakgården, och nu har jag sår på båda händerna och "träningsvärk" i armarna, sen måsta man dammsuga huset också. Nu har jag satt på bastun och håller på med att göra varma smörgåsar, jag är så duktig!
Efter "allt" arbete känner jag mig slut och har kommit fram till att det inte var så klokt av mig att vara ute och bli svettig när man är sjuk, men mamma blev glad..
Nu för att inte detta skall bli en lång novell så lägger jag mig i soffan som en duktig tjej, hej! 

höstlov

Freshade till mina naglar, och blev helt nöjd. Får hoppas dom hålls på plats en stun framåt.
Skall snart kryper brevid min kille som jag saknat, och sova gått förhoppningsvis.Förra natten var hemsk med ungefär 4h sömn sammanlagt.

rock n' roll

Just my luck..Att bli sjuk då man får höstlov är ju bara för perfekt! Så jag får väl lägga mig ner i soffan med täcke och något varmt att dricka idag då jag slipper hem från Vörå. 
Men nu skall jag njuta av lite 80tals rock och packa
gammal akriv bild

höst väder

På lördag kväll efter Victors match. stack vi iväg till Oddin och spenderade natten där. En av mysigaste nätterna jag har spenderat, att somna brevid en brasa som just håller på att slockna var väldigt fint! Mera sånt. Idag har vi också hunnit med att se på då Sports A-juniorerna tog hem en seger mot Tapparat. Imorgon börjar en tre dagars skolvecka och sen är det höstlov som jag berättat. gonatt

12 oktober

Fredag igen, veckan har gått snabbt och nästa vecka består bara av 3dagar. 
Sen får man njuta av 4 dagar av höstlovet, vilken jag har längtat
Jag läntar också efter att jag får mitt nya minneskort till kameran köpt, måst ta mig själv i kragen på helgen och försöka köpa ett.

all i wanna do is to love your body

 
Dricker en kopp finrexin och drunknar i musikens värld. Christinas låt är på repeat om och om igen, och jag älskar det! Imorgon är det en onödig, enligt mig. Temadag med snack om mobbning med poliser och annat folk, inga vanliga timmar för mig så skulle egentligen gör något annat istället.

kouluun

 

brist på annat

1. Vad heter du?
Mia Jessica Kantola
2. Vad kallas du för?
Har väl ett par smeknamn och säkert några jag inte har en aning om, men Jeste reagerar jag bäst på! 

3. Vad vill du att folk ska kalla dig? Jeste eller Jessica får bra

4. Vad gör du just nu? Ligger i min säng på internatet i Vörå och skall just promenera mot butiken

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? Egentligen skulle jag vilja ligga på en vit strand i +30 eller sen sitta i en stuga brevid en öppen eld uppe i Lappland i en kall vinterkväll, men får väl drömma vidare om de.

6. Vad har du på dig? Mina gråa college byxor och killens huppare 

7. Om du tittar åt höger, vad är det du ser? En tråkig ljusbrun vägg

8. På tal om höger, är du vänsterhänt eller högerhänt? Högerhänt

9. Om du hör ordet perfekt, vad förknippar du det med? Tycker att ordet perfekt finns inte, för det finns ingen eller inget som är perfekt. Nobody is perfect, som sakt, men att det finns något som är ditåt kan jag hålla med om

10. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Sommar såklart, vem vill inte ha värme, sol, bara ben, sena varma nätter osv..men det är ingenting fel med vintern heller!

11. Vilken högtid är din favorit, julen, midsommar, påsk etc? Och varför? Har kanske inte riktigt någon favorit men julen är ju mysig, men det är säkert för att jag har blivit hjärntvättad av min mamma som är galen i julen. Hon har redan börjat med lite jul pyntning hemma..

12. Beskriv den perfekta outfiten? Perfekta outfiten finns väl inte, inte för mig men bara man själv tycker det ser bra ut och trivs i det så!

14. På tal om mode, din favoritbutik? Har ingen favorit, men oftast går man till H&M, gina, carlings och de andra få butikerna vi har i vasa.

15. Favoritplagg som du har i garderoben? Får gärna illustrera med bild. Favorit och favorit, men jag trivs bäst i mjukiskläder, har alltid gjort det och kommer alltid att göra.

16. Vad föredrar du, svenskar eller utländska killar? Det har väl ingen skillnad,allt går (;

17. Beskriv en egenskap som du vill att en man ska ha, t ex mörk röst, synliga ådror etc. Personligheten är väl viktigast, iallafall för mig. Om killen får mig att skratta fast jag absolut inte vill det så är det en bra sak. Ett bra utseende är väl en positiv del i det hela, och en killen som är galen i sport och skulle välja det iställe för en timme eller två med tjejen sin tycker jag faktist är bra, för jag skulle göra exakt likadant mot honom!

18. Vad är det mest romantiska en kille gjort för dig? En överraskande kram eller ett besök utan att veta om det är väl sött, har inte haft nån riktig romantiker men det är okej!

19. Vad är det mest romantiska du gjort för en kille? Vet inte riktigt om man iss skriva det hit men tror varje kille skulle uppskatta det en sen kväll efter en träning eller arbetsdag...det skulle jag iallafall göra.

20. Vad är den perfekta presenten? Ifall du skulle fylla år imorgon. En väldigt bra present skulle vara att få en egen bil, eller en resa utomlands. Det skulle vara en ren dröm för mig nu just. 

21. Cola eller fanta? Coca-cola såklart

22. Choklad eller sur/salt godis? Choklad!

23. Sallad eller McDonalds? Beror på dagen men för tillfället McDonalds, vrål hungrig!

24. Myskväll eller utekväll? Utekväll för det börjar vara länge sen sist

25. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? Gör en egen, Kärlek med sex...det låter mycket bättre i mina öron!

26. Pengar eller kärlek? Pengar för tillfälle, skulle ha en massa saker jag skulle måsta köpa och handla men pengarna räcker inte till

27. Tåg, buss eller bil? Bil, då man äntligen har körkort och livet är så mycket lättare nu

28. Bloggen, instagram eller twitter? Helst instagram för min del men min telefon är så oldfashion så kan tyvärr inte ha de, så måste väl säga bloggen

29. Tv eller dator? Svår fråga, men har spenderat mer tid på datorn så dator

30. The Notebook eller Fast and the furious filmerna? The fast and furious, ingen diskussion om saken, skulle kunna ta filmmarathon nr4 här snart me alla 5 fantastiska filmerna

31. Ditt finaste minne från dina högstadietider? Kanske klassresan till Solvalla, alla friluftsdagar till öjberget, alla jul- och vårfester och alla timmar tillsammans med klassen min!!

32. Det roligaste som hände dig under gymnasiet? T ex, faceplanta (ramla framför alla på ansiktet) Roligaste kanske har varit hittills första året, förutom knäoperationerna men annars just internatslivet och vännerna.

33. Något som du önskar att du kunde ha gjort under gymnasiet? (t ex vara mer social, vara mindre social) Läst mer på läxorna och försökt skärpa mig mer så jag skulle ha fått mer kurser ihop än vad jag har nu.

34. Något som du vill uppleva i livet som du inte hunnit göra än? Hoppa bungy jump, resa runt världen, skaff lägenhet, skaff hund! men dessa saker kommer väl så småningom i mitt liv

35. Berätta 3 saker som ingen visste om dig förr?
- Jag hatar spindlar och andra kryp, men mest spindlar

- Jag är mörkrädd, så om jag är ensam hemma springer jag upp för trapporna efter jag har släckt lapporna

- Jag har för livlig fantasi, det är både bra och dåligt, om man frågar mig

 

 


as long as you love me

Skoldagarna har varit väldigt lugna igår och idag, Igår vad det skolfotografering och man får väl hoppas det blev bra bilder, fast har aldrig varit nöjd efter alla dessa år.
Idag fick vi kolla på fantomens lillasyster, en pjäs om nätmobbning, den var överraskande bra.
Och nu sitter jag och funderar om jag skulle köra hem snart och kanske få sov en natt brevid min kar, morgondagens schema är chill och en simtur efter skolan skulle jag borda orka med också

RSS 2.0