autumn


Thursday 29

Älskar Torsdagar, skönt att få vara ensam i rummet då Karro far hem nästan varje torsdag. Man får göra precis vad man vill.
Att få ha tid för sig själv ibland är jävligt skönt!

bättre än orginalet?


vad skall jag säga


dagens planer, inga alls. Skall bara ta det lungt med musik. Så skönt säger jag bara!


ABDC

Kollar på  Americas best dance crew season 6 medans min sömntuta som rumskamrat sover sött här brevid mig!
Imorgon börjar man 13.05 och det känns underbart!

SÖNDAGEN DEN 25

stressar ihjäl mig? Ja, nästan nog! Drar iväg till stan nu, fan det var länge sen man har besökt stan! Och sen fotbollsmatch där man hoppas på att vifk tar hem det!!

brist på annat kl.01:36

Tänkte lägga upp bilder från sommaren då vi var i Lappland och firade mammas bror, kan nog hända att jag har laga upp några från förr men det kommer jag inte ihåg, men här finns nu något att se på iallafall! Sen kan ni trycka F5 så kanske det ser lite annorlunda ut här.

give me a fucking break


home again

fredag och man får slöa i egna lilla soffa i sitt egna lilla rum..underbart. Helgen blri som den blir, har ingan planer så det skall bli skönt. Nu jersey shore och sedan får man äta mammas goda mat!

drogar finrexin idag

Modde avklarat och första prov perioden över, hoppas verkligen att man blivit godkänd i alla kurser. Imorgon är det fredag och då slipper jag hem och ligga i soffan istället för att ligga här i sängen i stegring och hosta..

bilden säger allt

sista provet för denna period  är imorgon och jag skall fan få godkänt

hate mondays!

Trött
Slö
Förkyld som fan!
Skoltrött
och annars bara känns det jobbigt att stiga upp idag !

fotograferings feber

fick lust att ta några foton

intressant inlägg, absolut

Älskar att stiga upp då solen skiner in i rummet.
Idag är en bra dag och har hunnit med en hel del fast man steg upp 12.45, provläsning har stått på schemat för det mesta och har läst igenom allt en gång redan.. Nu tänker jag hoppa på Camos cykel och för hem den åt henne, sen blir det att promenera eller springa tillbaka. Det gillar jag!

17-09-2011

Dagen har sett ut som typ på bilderna.. Var på en cykeltur till matfesten med pappa, där det var mycket folk, mer än vad jag och pappa hade förväntat oss.  Sen har jag försökt läsa på religion som jag har på tisdag, har faktist läst i nästan 2h, belönade mig med ben&jerry's. Nu skall jag ta det lungt ensam hemma då mami och papi far ut och festar. Trevlig lördag!

home sweet home


tired

sötisen från förra helgen, nästan bästa nattsällskapet man kan ha
Trött som f*n, som tur är det en dag kvar och sen är det äntligen helg! Skall ta det så jävla lungt i helg för min kropp är helt död nu då man har börjat träna något smått. Musklerna har aldrig varit lika sjuka som dom är nu just..

just saying


fuck engelska!


ogillar att ha träningsverk I HELA KROPPEN
vill bara sova, sova hela dan.
Sova skall jag göra idag!!!
fast före det måst jag skriv prov och sen blir de simning ikväll,
hoppas på att kroppen mår bättre efter det sen...



chillar med engelskaboken?

morgonträning - check
skola - check
intensiv - check
provläsning - på gång
Känner sig helt död, bokstavligen!! men nog är det värt de.
Nu börjar mitt "nya" liv, med träning högst upp på schemat!

so fucking happy

Imorgon får jag sätta på mig mina älsklingsskor efter att de ha stått i skohyllan i ett år.
Kommer att kännas så jävla bra

Vasa IFK

Vasabrudarna vann med 8-2 mot HJK, trodd faktist att hesalaget skulle ha varit lite bättre än så där men...
Nu skall jag njuta av att få va helt ensam några timmar hemma, före man once again far till Vörå. Provveckan börjar nu också så kommer att bli jobbigt som fan.

I love you

Tänkt bara säg att jag älskar min mamma!

It's friday

Fredag och vi chillar tillsammans med Rebecca Black?! Snart hem!!!

ÄNTLIGEN

" Jessica får börja springa och bolla lite med bollen igen " Den meningen gjorde min dag, min framtid, mycket mycket gladare och ljusare! Alltså så länge som jag har väntat och kämpat för att få höra just dessa ord, känslan var obeskrivlig. Jag var helt normal i rummet hos fysion men då jag kom hem så slog de till; fan jag får ju börja spel fotboll igen! Kunde släppa glädjetårarna då jag kom hem, och inte de andra tårarna som jag gråtit under den här långa året som gått..Nu är jag fan taggad att börja träna upp musklerna, konditionen och sist men inte minst, motivationen igen!! hoppas allt går som det skall nu, klarar inte av något liknande nåmer..

sadface or what?


my rygg is killing me!!!

rubriken säger allt

komigen holland?

Finland - Holland på tv! En fanipala påse och en mineralvattens flacka med äppelsmak har jag som sällskap, helt okej tisdags kväll med andra ord.

6 september

Ett år har gått snabbt, förra året exakt den här tiden så satt vi och åt god middag i varma Turkiet med familjen, nu är man i tråkiga och kalla finland och studerar flitigt. Iallafall så blir bror min 16 idag och känns som att han börjar få ikapp en lite, fast inte ännu, inte iallafall på längden om man kollar där.. får känna mig lite längre ännu en stund! Men grattis!

en favorit


Come and save me now, I know you can


back in hell?!

skall tröst ät med ben&jerry's och se på film då jag inte orkar söka sällskap här vid internate, plus att min rumskamrat kommer först imorgon, fy(puss) på henne!

shake it up shake it low


mina mysigaste vänner

Så här såg det ut några veckor sen då jag kom hem från Vörå, likadant ser det ut varje fredag då dörren öppnas till vårt hus. Inget slår det här, då man vet att det finns två stycken som är alltid lika glada och har saknat en då man kommer hem. Underbart!

I hate this shit

mitt knä känns fucked up mer än vanligt och jag har känslan att typ bara spark sönder nånting med en fotboll. Fotboll kommer från tvn hela tiden och jag blir bara mer och mer sur för att allt har just hänt mig...Börjar vara tillbaka i den tiden då allt var ett rent helvete och då jag mådd som sämst, och då menar jag sämst...fyfan säger jag bara! Enda positiva saker som jag had då var de som sa till mig att bara kämpa på och försök tänka positivt, utan dem skulle jag säkert ligga i en grav eller något liknande just nu, skämta nog bara men som endå. Puss på er!...men jobbigtjobbigt väldigt jobbigt börjar det bli igen!

film


I'm too tired to sleep


RSS 2.0