håltimme och jag skall sova

5-0
barcelona - real madrid



börjar snart få smått leidon av att ha varje dag college byxor fast jag älskar att ha på dom, men skulle snart vilja sätta på mig ett par av mina jeans.

made by karro the fjant

2-0 och jeste är glad, fast man själv inte ser på matchen men lika glad blir man då man hör att barca leder!
Försökte få matchen att synnas på internet men det bara sket sig så orka inte försöka få det att fungera nåmer, så har mina vänner att uppdatera mig efter varje minut nästan!
Före matchen började kom Karro på att möblera om mitt rum helt och hållet, så nu är rummer som nytt nästan och mysigare än förr, tack gollo!

efter (gardinen skall icke vara sådär)

före


nu sitter jag ensam i mitt rum och frågar hur matchen går av Smedman hela tiden. Får snart Jenny som sällskap tror jag som sitter ensam i sitt rum!





måst tillägga att Jenny var med i ett litet hörn då vi pratar om möblerningen i mitt rum

dagen förstörd nästan..

tummen ner för vörå, för att vi inte har canal+ sport här, får inte se på El Clásico ikväll! Gissa om man inte är arg, det är ju matchen som man bara inte får missa, får inte! måst ha någon att att berätta allt om matchen eller komma på något sätt att se på den, blir så arg!


01.56, tänker jag på allt mellan himmel och jord

Ibland har vi alla dagar då allt bara går fel, man mår så dåligt man bara kan, inget kan få en att må bättre och man kan inte göra annat än gråta. Sådanna dagar är inte alls kul att ha, själv har jag haft såna dagar allt för många gånger nu under en kort tid. Allt beror på operation jag har gjort, efter den så har jag bara gått runt och tänkt på en massa olika saker som jag inte förr funderat på alls. På ett sätt känns det skönt men på ett annat sätt så känns det bara jobbigt och får en att känna sig dålig. Jag är inte en sådan person som visar sina känslor bra åt folk, jag gråter inte ofta, om jag blir skadad i en match eller liknande håller jag alltid igen tårarna, men det går ju förstås inte alltid men så gott som alltid gör jag det. Om någon märker att jag inte är mig själv eller nå så försöker jag bara dölja det och säga att allt är okej fast det absolut inte är det. Sen då jag är ensam så kan jag brista ut i gråt bara så där och må så dåligt man bara kan. Man kanske tror av mig då man ser mig och talar med mig att;shit honde jeste är nog tuff och hon piper inte för nå små saker hon int. okej, kanske det är så men jag har nog känslor jag med, fast jag inte visar dom. Alla är olika, det kan man inte göra något åt.
Ikväll så känner jag mej för att bara gråta så mycket jag bara kan, för ikväll eller mer sakt, inatt känner jag mig att fara ut på gården, ta av mitt knä stöd och ta min fotboll i handen och gå ut och sparka på den så mycket det bara går. Har ingen lust alls att inte få göra något ännu i 3 veckor, jag har så leidon som man säger det, har leidon på allt, varför skulle det här hända mig, just nu. Jag som aldrig har varit länge borta från det jag älskar mest, jag förstår inte. Enda jag tänker på är att hur skall det fortsätta sen då jag nångång kan spela igen, kommer inte alls vara samma jag nåmer, tror jag iallafall. Älska fotboll kommer jag absolut att göra, det kan ingen ändra på. Men att bli den jag var förr, det kan vara svårt att få tillbaka. Kanske jag blir en bättre jag eller så en sämre. Men det får jag reda på först i Mars-April då jag kan sätta på min fotbolls skor, gå ut på fotbollsplan och känna bollen mellan benen. Jag längtar efter den känsla som jag redan vet hur den kommer att vara. Skulle helst vilja att den tiden skulle vara exakt nu.

Och måst bara säga att ni dom vem det nu är som läser bloggen min, läser detta så får tycka vad de vill, men jag måsta bara få skriva något för att känna mig bättre. Jag är inte nån mästare på att skriva men det skiter jag i. Bryr inte alls vad ni tycker om mig och allt jag gör. Jag lever mitt liv och älskar det jag har gjort, gör och kommer att göra under livets gång ännu!

what are you waiting for

känns som helgen just började och nu är den redan slut! Men man hann med fredagsmys med tönten min, kollat på bjuniorernas match, varit och ätit till spices, friat lite lillajul med carolina och annat smått. Helt okej helg var det nog, inget att klaga på.




helt sjukt

♥ OLLE HEDBERG! ♥

kan inte säg något annat än mannen är ju grym!

 


tecknade filmer är bäst

Slipper hem idag så behöver inte vara sjuk här i vörå.



älskar IceAge filmerna, alla är lika bra. Idag var det 3an som gällde.
Min absoluta favorit är han till vänster på bilden!

sick and tired

den här dagen suger ungefär, kan man säga. Först då man vakna märker man att man har blivit sjuk och har 38graders feber, sen får man höra att mina vörå tjejer förlora i innebandy idag, BÅDA matcherna. synd men sant.
Nu skall jag orka stiga upp från sängen och fara efter nå mat åt mej och sedan se på en bra film som kanske får denna dag lite bättre (:


&

joo, aktiv är man här också!
Men igår orkade jag inte sätt på datorn nå så, men iallafall så var det norrvalla för min del redan kl14.00 pga att bror min och "hans" innebandy lag hade turnering där, men inte var det någonting att se på då grabbarna vann alla helt 10-0 ungefär. Så kolla bara två första matcherna och sen blev det vörå internat.
Idag har det varit en vanlig skoldag som alltid på en måndag, hade religions förhör och sen skrev man en engelska uppsats som skulle vara 250ord!
Ikväll har man läst på engelska prov som man har imorgon och nu skulle man måsta läs ännu ungefär i en timme så kan man vara nöjd, kanske. Kvällens planer är att se på dear john, och se om man börjar gråta som alla andra. Jenny & Karro blir sällskapet iallafall.




tråkigt inlägg,javet

Fredag: kom och gick, blev sportsmatch och Idol
Idag: Har man inte gjort nånting, sovit och varit ute och ätit med mamma,pappa och bror! MYSIT'
Imorgon: stan & vörå
kommer mer om morgondagen imorgon då jag slipper på min dator.

blir en lång natt det här...

Toy Story 3 avklarad, nu kom vi på att kolla SHREK 1,2&3! Film marathon here we come!



i need a heartbeat

En dag utan dator är nästan hemskt, men det gick nog bra ändå igår. Nu fungerar det och allt är bra! Imorgon är det fredag och det blir väl ishockey, idol och cirkus möller påkvällen sen. Ikväll blir det film som gäller hos grannen, alltså självaste JennyPenny. Vi skall ta det lungt och chilla bara (: Karro dissa oss så måst klara oss utan henne idag då!

sötisen själv! (vet inte om jag får lägg upp denhär men den är ju söt! )


Goal! The dream begins

tyckt att nu då julen närmar sig och det är kallt ute så skall jag börja ha på lite ljus här inne i mitt mysiga rum. Ikväll har vi här på inernatet orka göra nästa något, religions läxan är lagad och nu blir det film med jaffa kex och saft. Efter det blir det godnatt, tidigt för en gångs skull.


first leg check, next here we come

karro var på hugget och tog lite bilder på mitt ben/knä då jag måsta klia på det. Det ser bara för sjukt ut, äckligt

det där ser helt sjukt ut

ser nästan värre ut i verkligheten


tack

08.00 var klockan då jag borde ha suttit hos läkaren min och ta bort stygnen från knä mitt, men den tiden blev det inte riktigt. 08.30 slapp vi först dit, man får alltid vänta på läkararna här i Finland! Men, jag missa ju två religions timmar så kan inte klaga något. När man kom äntligen till Vörå så for man själv till skolan för att lära sig något nytt medans mamma var så söt och städade mitt rum här, nu har man det rent och fint. Kläderna måst jag ännu bara vika in i skåpen så är allt tipptopp i rummet, för en stund iallafall.

 


fira pappa dagen

Grattis till alla pappor! Själv for vi till faffa och firade honom, god tårta och annat gott fick man där. Broschan och jag gav till vår egna kära far en badrock, helt glad blev han väl av den, får man hoppas på iallafall.

Igår var det lördag och orkade ta mig till ishallen för att kolla sport - kespoo, börjar snart tycka synd om sports bpojkar om inte de börjar snart vinna nå matcher! Men iallafall så fick jag min efterlängtade sveamössa av smedman, tog en stund innan jag fick den av honom, men inte skyller jag på honom inte. Skulle ha måsta varit efter den själv av Lundström för länge sedan. Men nu har jag den hemma.


suomi - venäjä

fan vad skönt! datorn på magen då man ligger i sängen, har limsa och lite kex brevid sig och knä mår bra, det kan ju nästan inte bli nå bättre, jo, om finladn skulle få ett eller ett par mål i rysslands mål.
Finland - Ryssland
Sverige - Tjeckien

Hälgen för mig kommer att innehålla ishockey ganska så mycket ser jag, skönt då man inte hinner annars se eller hänga med i vad som händer i ishallen och annars...

bild från google, gammal bild


forever and a day, en låt som spelas om och om igen i mitt huvud

12.10 börjar skolan, skönt! Måst väl småningom ta på sig nå kläder och försöka slippa till skolan utan att halcka, inte så bra då det har snöat och jag kommer med mina kryckor, kommer nog snart att sluta riktigt illa, tror jag. Plus att man har sina adhd vänner som man skall akta sig för. 8) men nu skall jag försöka städa nå lite så inte rummet ser allt för råddigt ut då städchefarna kommer och kontrollerar.

back to vörå

rubriken säger allt så tänker inte säg mer om he då! Skall packa och sen måst man väl försöka sig ut i kall underbara vinter vädret. Usch fy usch säger jag bara för vinter, det sämsta som finns, förlåt till dom som älskar vinter men jag och vinter går inte ihop!


VIFK

Ikväll blir det att fa ut i detta kalla väder och kolla lite fotboll! skall fara och se på B-FMs träningar, där jag kanske
skall spela i sen när det nu blir, får nu se lite om man slipper med i laget. Efter det kommer Smedo hit en stund och sköter om mej (a) hehe



movie marathon







rubriken säger allt

don't stop believing

Vad skulle man göra utan dator, just he, ingenting. Okej, man klarar sig fint utan dator, det gör man men just i såna tillfällen som nu är en dator underbar uppfinning. Ligga i sängen med datorn i famnen är skönt, det har jag gjort snart hela dagen, inget att klaga på men det börjar småning om bli lite tråkigt. Skulle vilja springa runt som litet barn och bara ha kul! Usch vilka 7veckor jag kommer att ha framför mej, +7veckor till efter det ännu... men jag skall klara he! (:


the time

blir bara bättre och bättre, vet ni! Har inte lika sjukt nåmer som igår och slapp upp för trapporna idag så inatt får jag sova i egen säng i eget rum, skönt! Stannar nog här hemma enda fram till onsdag iallafall för att bli van vid att försöka klara allting själv före jag far tillbaka till vörå.

02092010

nu då jag har en massa tid att sitta på datorn och inte göra ett skit så fundera jag på att lägga lite bilder från vår resa i Turkiet, från september! bilderna är inte sen i någon ordning, men det gör väl inte så mycket.

 


it hurts

säger bara usch vilken bilresa, operation gick bra men nu efteråt är det ett helvete, tänkt svimma då man skulle försöka gå till bilen och föll nästan ihop och det blev helt svart en stund, det var 2 värsta minuterna i mitt liv, det är jag säker på... Nu ligger jag hemma i sängen med knä upp i luften typ och äter värkmedicin som bara den! Smärtan jag har i benet är så pass obeskrivligt så jag kan inte beskriva det med ord!
Blir bara att sätta fotbolls skorna på hyllan en lång stund nu och bara vänta på nästa operation som blir när det nu blir! andra knä väntar på sin tur..


reach for the sky

drar iväg till Åbo kl: 02.00 för att göra den efterlängtade operation! Imorgon börjar helvete och jag vet inte hur jag skall klara mig. Men nu säger jag gonatt så jag orkar morgondagen. pusshej


fuck

fan säger jag bara! orkar inte vänta nåmer, kan inte dom bara bestäm en tid och hålla den tiden också!? dåligt humör idag!

i don't like it

chill skoldag, efter det slapp man hem till underbara Vikinga. Blev en ganska så onödig resa men ändå, fick mysa med smedo en stund iallafall! det är inget att klaga på. Han var så snäll också idag så jag fick hans teknikboll, gissa om jag blev glad!

 

nu är jag tillbaka i internate och har ingenting att göra, är för pigg att börja sova och för lat att göra något annat. Kanske skall sätt på en film och se hur läng man orkar se på den före man somnar (a) Imorgon är det engelskaprov, och jag vill inte skriva det. Kommer att gå ur dåligt, kanske så att det blir underkänt, har på känn att det kommer att sluta så. Imorgon skall jag fara efter skolan till stan med tönt Karoliina och shoppa lite, en födelsedagspresent åt mamma skall jag iallfall leta efter för hon fyller på fredag, samma dag som jag blir opererad!

 

Usch jag vill inte! bara 2dagar kvar så kan inte man röra en fotboll nåmer med fötterna, inte på ett tag iallafall. Jag kommer att må så dåligt den tiden då man skall försöka gå me kryckor och inte bli stressad på dom då dom är hela tiden i vägen för en. Som tur har jag nära och kära som hjälper mej och håller mitt humör upp på topp fast jag mår som sämst. Kan bara hoppas på att det hjälper nu och att nästa år kan man satsa 110% åt fotbollen och försöka nå mina mål!

gonatt!


crazygirls

Kan säga er att det är inte lätt att bo på internat, iallafall inte tillsammans med karro, jenny, camo och ida +andra fjantar som joinar oss ibland! Man hittar nog alltid på nå galet,höhö. Idag skulle man läsa på prov och vara flitig så man får bra i engelska provet som är på onsdag men nej, då ska vi springa runt och vara ninjor!

Låna Jennys bild som had. Vi är ju bara för sexiga! kolla camilla backlunds facebook så får ni se en film om oss :ettorna!

Har inte nå andra bilder på oss som ninjor idag men kanske kommer upp nån annangång, vem vet! Funder just på att sätta upp bilder från Jennys kamera som hon had tagit då vi lekte med talsopa och vatten vid korridoren. Det var kul kan jag säga!

 


RSS 2.0